PDFΕκτύπωσηE-mail

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το φιλόξενο Anna’s Place αποτελείται από 8 δίκλινα δωμάτια με κοινή κουζίνα, 5 studio και ένα δίχωρο διαμέρισμα με ατομική κουζίνα, τα οποία συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με το σύγχρονο εξοπλισμό με μοναδικό τρόπο.

Όλες οι ηλιόλουστες και ευρύχωρες μονάδες του συγκροτήματος διαθέτουν ατομικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, έγχρωμη τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα που εξοπλίζεται πλήρως, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό και κοινή κουζίνα με ψησταριά.

Τα άνετα διαμερίσματα, διακοσμημένα με την "κυκλαδική ζεστασιά", οι βεράντες και τα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και η απαράμιλλη φιλοξενία, συνιστούν την ιδανική πρόταση για τις φετινές διακοπές σας.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες είναι: δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο έσω wifi, υπηρεσίες fax, ταχυδρομείο και δωρεάν χώρος στάθμευσης. Επίσης, υπηρεσία καθαρισμού δωματίου ρούχων θα είναι στη διάθεσή σας.

Οι ιδιοκτήτες του Anna’s Place είναι πρόθυμοι να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το νησί, προσφέροντας την ίδια στιγμή σημαντικές επιπρόσθετες υπηρεσίες.